Acceptant Consumptief Krediet

Zwolle

Ben jij zelfstandig, secuur, klantvriendelijk en daarmee dus de nieuwe Acceptant Consumptief Krediet die wij zoeken? Werk je graag samen met adviseurs en consumenten? Dan kan deze baan voor jou een mooie kans zijn.

Als acceptant consumptief krediet onderhoud jij de contacten met bestaande en nieuwe relaties. Je speelt hierin een belangrijke rol in het contact met onze relaties. Je geeft advies over de verschillende financieringsmogelijkheden. Jij vindt de beste aanbieding voor de met ons samenwerkende adviseurs of de (eind)klant. Ook richting de geldverstrekkers ben jij de persoon die als adviseur de communicatie verricht. Je stelt de financieringsvoorstellen op en werkt deze uit. Daarnaast handel je vragen van klanten en adviseurs op de juiste manier af.

Om de functie volledig uit te mogen oefenen heb je je WFT Basis en Consumptief krediet nodig. Mocht je deze vakdiploma’s nog niet hebben, dan krijg je bij ons de mogelijkheid deze te behalen.

 

Wat we belangrijk vinden:

  • Je bent woonachtig binnen een straal van 30 km rond Zwolle
  • Je hebt minimaal MBO 3-4 werk- en denk niveau
  • Je bent zelfstandig, secuur en klantvriendelijk
  • Je bent minimaal 24, 32 tot 40 uur per week beschikbaar
  • Je hebt Wft Basis en Consumptief krediet of de bereidheid deze te behalen

 

Arbeidsvoorwaarden:

Het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring en zal bij een fulltime werkweek liggen tussen de € 2.500,– en € 3.000,– per maand. (is indicatief)

Verder zijn er prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een premievrij pensioen. Parttime werken is mogelijk! Minimaal 24 uur. Ook na Corona is gedeeltelijk thuiswerken een optie.  Je start met een tijdelijk contract met uitzicht op verlenging.

 

Hoe nu verder?

Heb je interesse in deze leuke baan? Solliciteer dan direct door jouw motivatie en CV te mailen naar: info@schoutenwervingenadvies.nl  t.a.v. Rini Schouten. Wil je eerst meer informatie, dan kun je bellen met Rini Schouten. Tel 06-53131926

MEER INFORMATIE

06 – 53131926 of
info@schoutenwervingenadvies.nl