Adviseur Agrarische Verzekeringen (binnendienst) (32-40 uur)

Hoogeveen

Ben je op zoek naar een mooie adviseursrol bij een professionele assurantietussenpersoon in Hoogeveen? Heb je affiniteit met- of kennis van de agrarische sector? Ben je die binnendienstadviseur die zich graag verder wil ontwikkelen? Lees dan even veder.

 

Wij zijn op zoek naar een binnendienstadviseur die graag het beste advies aan zijn klanten geeft. Je portefeuille bestaat uit een groot aantal agrarische klanten die je samen met een accountmanager bedient. Natuurlijk wordt verwacht dat je aanvragen, mutaties, schades en offertes verwerkt. Je spart met je collega’s over hoe zaken beter kunnen en komt met ideeën.

Deze vacature staat ook open voor adviseurs die geen ervaring met agrarische verzekeringen maar wel affiniteit met de sector hebben.

 

Meer informatie over de organisatie:

Onze opdrachtgever is een professionele assurantietussenpersoon waar vakmanschap gewaardeerd wordt. Het advieskantoor neemt een toonaangevende plaats in noord Nederland in en beschikt over een volmachtbedrijf.

 

Wat we belangrijk vinden:

  • MBO of HBO niveau
  • Wft schade (particulier en zakelijk)
  • Accuraat en zorgvuldig kunnen werken
  • Ervaring met in de zakelijke markt is belangrijk
  • Kennis en affiniteit van de agrarische markt
  • Je moet graag met klanten omgaan en het beste voor hen willen bereiken

 

Arbeidsvoorwaarden:

Voor een fulltime adviseur is de salarisrange van € 2500,– tot € 3000,– bruto per maand. Voor de juiste kandidaat is een hoger salaris bespreekbaar. Verdere ontwikkeling door middel van vakopleidingen wordt gestimuleerd. Je start met een tijdelijk contract met als doel om dat te verlengen met een contract voor onbepaalde tijd.

 

Interesse?

Heb je interesse in deze vacature of wil je eerst eens goed met ons van gedachten wisselen over jouw toekomst, neem dan contact met ons op via het sollicitatieformulier of via een emailbericht. Uiteraard kun je ons ook even bellen. Voor meer informatie kun je terecht bij Rini Schouten. 06 53131926

WAT WORDT ER VAN JE VERWACHT?

MEER INFORMATIE

06 – 53131926 of
info@schoutenwervingenadvies.nl