Beveiligingsmonteur

Renswoude Putten

WAT WORDT ER VAN JE VERWACHT?

Kernwoorden: techniek en ICT, ervaring, zelfstandig werken              

 

Wat ga je doen?

Je installeert beveiligingsinstallaties. Je bespreekt met je klant de mogelijkheden die er zijn op het gebied van beveiliging.

En eigenlijk ‘kan het zo gek niet zijn’ of je weet het te realiseren. Het gaat erom dat de klant ontzorgd wordt op het gebied van brandalarm, inbraakbeveiliging, camerabeveiliging en toegangscontrole.

 

Je werkt in een klein enthousiast team (maximaal 10 monteurs en een bedrijfsleider). Het bedrijf is volop in ontwikkeling. Er is ruimte voor (het bedenken van) nieuwe dingen en het nemen van je eigen verantwoordelijkheid. Je deelt graag je kennis en ervaring met collega’s.

 

Wie zoeken we?

De beveiligingsmonteur die ervaring heeft met verschillende beveiligingssystemen van verschillende leveranciers. Je hebt dus ruime ervaring opgedaan met het werken voor particuliere- en zakelijke klanten. Klanten nemen je adviezen serieus en je denkt samen met de ontwerper en planner binnen de organisatie na over de beste oplossingen.

 

Wat wordt er van je verwacht?

  • Ervaring in het aanleggen van beveiligingsinstallaties.
  • Een passende technische opleiding. Wat is passend? We gaan daarover graag het gesprek met je aan.
  • Gevoel voor ICT. Een belangrijk element omdat veel van de installaties waarmee je werkt nu al voor een belangrijk deel bestaan uit ICT.

 

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn prima in orde.

Het salaris ligt tussen € 3.500,– en € 4.000,– bruto per maand bij een werkweek van 40 uur.

MEER INFORMATIE

06 – 53131926 of
info@schoutenwervingenadvies.nl