Ervaren Letselschadespecialist (32 tot 38 uur)

Midden Nederland

Het gebeurt regelmatig dat we door een organisatie gevraagd worden om kandidaten te werven ondanks dat ze zelf de vacature op hun eigen site enz. open hebben staan. Deze vacature is er zo één.

 

Wij zijn op zoek naar ervaren Letselschade specialisten. Het gaat om een uitdagende baan en voor jou wellicht een mooie volgende stap in je loopbaan.

 

Je gaat complexe zaken oppakken en krijgt een grote mate van zelfstandigheid om deze te behandelen. Je behartigt de belangen van de slachtoffers. Er wordt dus een grote mate van inlevingsvermogen gevraagd.

Je vindt het belangrijk om van betekenis te zijn voor je medemens. Je werkt voor een verzekeraar.

 

Je werkt vanuit een team en wordt waar nodig ondersteund (door specialisten of administratief) zodat jij je focus kunt richten op datgene waar je goed in bent: De regie nemen. Je maakt graag deel uit van een team en het coachen van minder ervaren collega’s is voor jou dat extra stukje dat je voldoening geeft.

 

Wat heb je nodig?

  • Een afgeronde opleiding rechten op HBO niveau of hoger
  • In plaats van een afgeronde rechtenopleiding op minimaal HBO niveau kunnen vakopleidingen ook volstaan
  • Minimaal 3 jaar ervaring
  • Verder kennis en ervaring die relevant zijn voor het uitoefenen van deze baan
  • Ervaring in procesvoering is een pre.

 

Arbeidvoorwaarden:

Naast prima secundaire arbeidsvoorwaarden is het salaris afhankelijk van je  kennis en ervaring. Het bruto maandsalaris is maximaal € 5.200,–. Uiteraard heb je recht op vakantiegeld en is er sprake van een dertiende maand.

 

Heb je interesse om met ons verder te praten over deze mooie baan? Neem dan contact op met Rini Schouten van Schouten Werving en Advies.

MEER INFORMATIE

06 – 53131926 of
info@schoutenwervingenadvies.nl