Medewerker Hypotheken 32-40 uur

Bussum/Hilversum

De functie:

Ben je op zoek naar een plek waar je fulltime bezig kunt zijn met alles wat het werken met hypotheken zo leuk maakt in de rol van binnendienstmedewerker hypotheken? Lees dan even verder. Voor een advieskantoor in het gebied Bussum/Hilversum zijn we op zoek naar een ervaren hypotheek professional die het gehele proces van het verstrekken van een hypotheek kan uitvoeren. Je werkt samen met een adviseur die het adviesgesprek heeft met de klant.

Je onderhoudt dus contact met partijen als notarissen, geldverstrekkers, verzekeraars en uiteraard ook klanten.

 

Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Hoe meer jij wilt en kunt in dit proces hoe beter. Er wordt gewerkt vanuit een hecht team dat bestaat uit ongeveer 15 collega’s.

Wat breng je mee?

  • Een opleiding op MBO niveau en uiteraard functioneer je minstens op dat niveau
  • De Wft diploma’s Basis en Hypothecair Krediet
  • Je werkt nauwkeurig
  • Je hebt een flexibele werkhouding
  • Samenwerken is één van je belangrijkste kenmerken

 

Arbeidsvoorwaarden:

Het salaris ligt tussen € 2750,– en € 3250,– per maand bij een werkweek van 40 uur. De hoogte van het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast een premievrij pensioen is er de mogelijkheid om het pensioen zelf aan te vullen.

 

Interesse om verder met elkaar kennis te maken en de mogelijkheden te onderzoeken? Neem dan contact op met Rini Schouten van Schouten Werving en Advies. Solliciteren mag uiteraard ook.

MEER INFORMATIE

06 – 53131926 of
info@schoutenwervingenadvies.nl