Medewerker Polisadministratie (24 tot 40 uur)

Utrecht en Zwolle

Vind jij het een uitdaging om nauwkeurig te werken en heb je ervaring met- of ben je geïnteresseerd in verzekeringen? Dan is dit wellicht iets voor jou.

 

Wat ga je doen?

Je zorgt voor het verwerken van aanvragen en polis wijzingen. Soms maak je offertes. Kortom je zorgt dat de administratie op orde is en de klanten dus tevreden. Het gaat om een ‘provinciale portefeuille’. Dat betekent dat het polissen zijn van verzekeraars en niet van het eigen volmachtbedrijf.

 

Wat vragen we ?

  • MBO niveau
  • Je moet nauwkeurig kunnen werken
  • Goed begrijpend kunnen lezen. (je moet de polissen begrijpen)
  • Verzekeringskennis is een voorwaarde
  • Wft diploma’s zijn een pré. Heb je die niet dan dienen Wft Basis en Wft Schade verzekeringen Particulier wel behaald te worden
  • Ervaring als binnendienstmedewerker is een pré
  • Je bent minimaal 24 uur en bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar

 

Arbeidsvoorwaarden:

Het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring en zal bij een fulltime werkweek liggen tussen de

€ 1.900,– en € 2.500,– per maand. (is indicatief)

Verder zijn er prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een premievrij pensioen en een gratis lunch in het bedrijfsrestaurant. Dienstverbanden van 24, 32, 36 en 40 uur zijn mogelijk! Ook na Corona is gedeeltelijk thuiswerken mogelijk. Je start met een tijdelijk contract met uitzicht op verlenging.

 

Hoe nu verder?

Neem dan contact met me op. Dat kan via mail of telefonisch. Vraag naar of stuur je bericht aan Rini Schouten, 06 53131926 of info@schoutenwervingenadvies.nl. We bepalen dan samen óf en hoe jij het meeste kans maakt op deze mooie baan!

MEER INFORMATIE

06 – 53131926 of
info@schoutenwervingenadvies.nl