Monteur beveiligingsinstallaties (40 uur)

Renswoude en Putten

Kernwoorden: techniek en ICT, ruimte voor ontwikkeling, zelfstandig werken

 

Wat ga je doen?

Je gaat klanten voorzien van de juiste beveiliging. En eigenlijk ‘kan het zo gek niet zijn’ of je weet het te realiseren. Daarbij overleg je ook met de klant wat het beste is. Je durft het gesprek met je klant aan te gaan over zaken die je opvallen en waarvan jij denkt dat het in het belang van de klant is. Het gaat erom dat de klant ontzorgd wordt op het gebied van brandalarm, inbraakbeveiliging, camerabeveiliging en toegangscontrole.

 

Je werkt in een klein enthousiast team (maximaal 10 monteurs en een bedrijfsleider). Het bedrijf is volop in ontwikkeling. Er is ruimte voor (het bedenken van) nieuwe dingen en het nemen van je eigen verantwoordelijkheid.

 

Wie zoeken we?

De (elektro)monteur met enkele jaren ervaring die zich verder wil ontwikkelen als beveiligingsmonteur. Natuurlijk is het een voordeel als je al ervaring als monteur van beveiligingsinstallaties hebt. Je vindt het belangrijk om je klant een goed gevoel te geven.

Je werkt graag zelfstandig.

 

Wat wordt er van je verwacht?

  • Uiteraard een passende technische opleiding. Wat is passend? We gaan daarover graag het gesprek met je aan.
  • Gevoel voor ICT. Toch een belangrijk element omdat veel van de installaties waarmee je werkt nu al voor een belangrijk deel bestaan uit ICT.
  • Verder wordt er van je verwacht dat je enthousiasme hebt voor dit vak. Je gaat graag met klanten en collega’s om en je hebt een mening over je werk. (jouw inbreng wordt gewaardeerd)

 

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn prima in orde.

Het salaris ligt tussen € 2.300,– en € 3.500,– bruto per maand bij een werkweek van 40 uur.

MEER INFORMATIE

06 – 53131926 of
info@schoutenwervingenadvies.nl