Planner, 24, 32 of 36 uur

Amsterdam

Planner

24, 32 of 36 uur per week te Amsterdam

We zijn op zoek naar een ervaren planner die mee wil bouwen aan een sterke performance van het team dat de planning regelt voor Goodwillcentra Amsterdam. Waar krijg je mee te maken? 24/7 planning, 4 CAO’s om rekening mee te houden, 2 systemen (de beweging wordt gemaakt van SPX naar InPlanning van Intus).

Zoek je een uitdaging? Lees dan vooral even verder of bestel een Ticket.

Wat is een Ticket?

Een Ticket is tijd die Goodwillcentra Amsterdam vrij maakt voor een persoonlijke ontmoeting om al je vragen te beantwoorden die je nu al hebt. Je krijgt als ‘toekomstige collega’ de kans om eerst je vragen te stellen en mensen te ontmoeten om vervolgens te besluiten of je wilt solliciteren! Je mag vooraf aan je bezoek al kenbaar maken wie je wilt ontmoeten en waarover je het wilt hebben. En wellicht wil je graag de collega’s ontmoeten die dit werk nu al doen. Allemaal mogelijk.

Hoe kom je aan een Ticket?

Bel ons op en we beoordelen samen of het voor jou zin heeft om Goodwillcentra Amsterdam te bezoeken. Wij letten daarbij op deze 4 punten:

 • Heb je ervaring met planningsprogramma’s en met name InPlanning van Intus?
 • Heb je minimaal enkele jaren ervaring als (24/7) planner?
 • Heb je kennis van de 4 belangrijkste CAO’s waar Goodwillcentra Amsterdam mee te maken heeft? (VVT, Sociaal Werk, Gehandicaptenzorg en Ziekenhuizen)
 • Kun je de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijn – en Gezondheidszorg onderschrijven?

Bel 06 53131926 en vraag naar Rini Schouten van Schouten Werving en Advies.

 

Wat doet een planner bij het Leger des Heils, Goodwillcentra Amsterdam?
Binnen de locaties van Leger des Heils, Goodwillcentra Amsterdam worden 24 uur per dag 7 dagen in de week circa 1100 medewerkers ingezet om zorg te bieden aan de cliënten.

Als planner ben je verantwoordelijk voor het opstellen, bijhouden en bewaken van de planning van de medewerkers. Je zorgt voor gezonde roosters op basis van CAO, ATW en de organisatie- en teamafspraken. Dit doe je vanuit ons Bedrijfsbureau in Amsterdam Noord samen met collega planners, adviseurs planning, een coördinator planning en collega’s van de Flexpool. Je komt soms voor lastige planningsvraagstukken te staan, maar dankzij jouw creatieve oplossingen kunnen onze cliënten altijd rekenen op hun vertrouwde zorg.

 

Wat je krijgt:
Je werkt in een dynamische omgeving, daarom ben je flexibel, heb je een frisse kijk op zaken en beschik je over een behoorlijke dosis energie. Je krijgt een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Je wilt jezelf blijven ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk en een rol van betekenis spelen in de professionalisering van de dienstverlening van de afdeling planning.

Ben je op zoek naar meer zingeving in je werk? Dan ben je bij ons op het juiste adres.

 

Wat we verder nog belangrijk vinden:

 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt kennis van planningsprogramma’s, kent de belangrijkste regels omtrent arbeids- en rusttijden en weet hoe ze toegepast kunnen worden;
 • Je haalt energie uit het oplossen van personeelsvraagstukken;
 • Je staat stevig in je schoenen en kunt omgaan met tegengestelde belangen;
 • Je bent communicatief vaardig, hebt affiniteit met ICT en hebt een goed analytisch vermogen omdat je over een groot tijdsbestek aanvragen moet kunnen overzien;
 • Qua persoonlijkheid ben je stevig, vasthoudend, daadkrachtig en stressbestendig;
 • Je hebt een positief Christelijke levensovertuiging en onderschrijft de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg.

 

Wat wij bieden:

Het Leger des Heils doet ertoe in onze samenleving. Jouw werk bij ons daarmee ook. Het is werk dat zowel professioneel als persoonlijk voldoening geeft. We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je jezelf verder kunt ontwikkelen.

Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald volgens CAO Sociaal Werk. Bij deze CAO hoort ook een eindejaarsuitkering van 8,3%. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) en bieden wij mogelijkheden aan om jezelf te ontwikkelen zoals een eigen Leger des Heils Academie waar je trainingen kunt volgen.

 

Bij een wederzijds positieve klik, bieden wij je eerst een contract voor bepaalde tijd met de mogelijkheid tot continuering in een contract voor onbepaalde tijd.

 

Wil je gebruik maken van een Ticket, neem dan contact met ons op.

Meteen solliciteren? Doe dat via deze site of de site van Het Leger des Heils. Voor meer informatie mag je uiteraard contact met ons opnemen. Vraag naar Rini Schouten, 06 53131926.

MEER INFORMATIE

06 – 53131926 of
info@schoutenwervingenadvies.nl