Projectleider beveiligingstechniek

WAT WORDT ER VAN JE VERWACHT?

Kernwoorden: techniek en ICT, ervaring, coördineren, klanten adviseren

 

Wat ga je doen?
Als meewerkend projectleider heb je een veelzijdige rol. Je bent zelf nog actief in de aanleg van beveiligingsinstallaties. Daarnaast adviseer je klanten (op locatie) over de mogelijkheden die er zijn. Je brengt offertes uit, calculeert en bent verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van de projecten. Een veelzijdige functie!
Het gaat erom dat de klant ontzorgd wordt op het gebied van brandalarm, inbraakbeveiliging, camerabeveiliging en toegangscontrole. En jij coördineert dat.
Je werkt in een klein enthousiast team (maximaal 10 monteurs en een bedrijfsleider). Het bedrijf is volop in ontwikkeling. Er is ruimte voor (het bedenken van) nieuwe dingen en het nemen van je eigen verantwoordelijkheid. Je deelt graag je kennis en ervaring met collega’s.

 

Wie zoeken we?
Je bent toe aan een volgende stap in je carrière. Je bent op zoek naar ruimte om je te ontwikkelen als coördinator, planner en leidinggevende. Je bent ondernemend. Je werkt graag binnen een team geeft ruimte als het kan en neemt de lead als het nodig is.
Wat wordt er van je verwacht?
• Ervaring in het aanleggen van beveiligingsinstallaties. Het ontwerpen van installaties is een pré.
• Je hebt een passende opleiding op minimaal MBO niveau en bent goed met cijfers.
• Gevoel voor ICT. Een belangrijk element omdat veel van de installaties waarmee je werkt nu al voor een belangrijk deel bestaan uit ICT.

 

Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn prima in orde.
Het salaris ligt tussen € 3.500,– en € 4.500,– bruto per maand bij een werkweek van 40 uur.

MEER INFORMATIE

06 – 53131926 of
info@schoutenwervingenadvies.nl