Relatiebeheerder Zakelijke verzekeringen

Omgeving Zwolle, 24 – 40 uur.

Ben je op zoek naar een stevige adviseursrol bij een professionele assurantietussenpersoon in de omgeving van Zwolle?

Je zoekt een uitdagende klantenkring en deskundige collega’s die werken in een informele werksfeer? Je wilt werken in een organisatie die vanuit deskundigheid en durf voor innovatie geleid wordt?

 

Dan nodigen we je uit om te reageren. Geef in een persoonlijke motivatie aan wat je zoekt en hoe deze rol het voor jou dus helemaal kan zijn.

Wij nemen dan z.s.m. contact met je op voor een eerste telefonische kennismaking en dan vervolgens bepalen we samen de vervolgstappen.

 

Meer informatie over de functie:

Je werkt samen met de buitendienstadviseur(s). Je bereidt gesprekken voor, verwerkt de aanvragen en mutaties die daar vervolgens weer uit voortkomen. Je staat klaar voor vragen van klanten die bij jou binnenkomen en indien mogelijk handel je verzoeken van klanten dus zelf weer af.

 

Nog even de functie-eisen:

  • MBO of HBO niveau
  • Wft schade (particulier en zakelijk) en indien mogelijk Wft inkomen
  • Accuraat en zorgvuldig kunnen werken
  • Ervaring en/of affiniteit met in de zakelijke markt is belangrijk
  • Je moet graag met klanten omgaan en het beste voor hen willen bereiken

 

Deze organisatie biedt een marktconform salaris dat door overleg bepaald wordt. Voor een fulltime adviseur is de salarisrange van € 2700,– tot € 3600,– bruto per maand. Let op! Er is sprake van een ‘premievrije’ pensioenregeling. Verdere ontwikkeling door middel van vakopleidingen wordt gestimuleerd. Je start met een contract voor één jaar.

 

Heb je interesse in deze vacature of wil je eerst eens goed met ons van gedachten wisselen over jouw toekomst, neem dan contact met ons op via het sollicitatieformulier of via een emailbericht. Uiteraard kun je ons ook even bellen. Voor meer informatie kun je terecht bij Rini Schouten.

(Wij hebben voortdurend meerdere vacatures voor adviesfuncties beschikbaar)

MEER INFORMATIE

06 – 53131926 of
info@schoutenwervingenadvies.nl