Teamleider Volmachtbedrijf (meewerkend)

Interim of Vaste baan

Omgeving Zwolle

Voor een klantgerichte grote assurantietussenpersoon in de omgeving van Zwolle zijn we op zoek naar een ervaren volmachtbeheerder die zelf ook klanten adviseert.

Je geeft leiding aan de volmachtacceptanten en bent de schakel tussen het volmachtbedrijf en de commerciële zakelijke adviseurs. Je legt verantwoording af aan de volmacht beheerder.

 

Een gevarieerde functie dus met een grote vaktechnische uitdaging.

 

Wat heeft deze functie jou te bieden?

Je kunt je ervaring en kennis van het volmachtbedrijf gebruiken en verder ontwikkelen. Daarnaast geef je leiding en worden je collega’s door jouw inbreng steeds weer iets beter in wat ze doen. Je hebt als deskundige een belangrijke rol bij het vormen van beleid en het nemen van belangrijke beslissingen. Dit zijn de rollen die je gaat vervullen:

 

Adviseur                             : je adviseert relaties in de zakelijk markt.

Acceptant                           : je accepteert risico’s die in de volmacht verzekerd worden.

Leidinggevende               : je bent een vraagbaak voor je collega’s en stimuleert je team om steeds weer iets beter te worden.

Manager                             : je hebt ook voor de ontwikkeling van de portefeuille en bewaakt de kwaliteit daarvan. Je voorkomt achterstanden en houdt het niveau van de dienstverlening nauwlettend in het oog.

Senior deskundige          : je kent de verzekeringsmarkt, inkoop en advies.

 

Wat breng je mee aan kennis en ervaring?

  • Een HBO diploma, kennis op niveau van Assurantie A en/of Branche diploma’s. Je actuele WFT niveau is minimaal schade en inkomen
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een leidinggevende functie (coachen én sturen)
  • Ervaring met Anva-elements
  • Ervaring met Microsoft Office
  • Ruime ervaring binnen- en kennis van het volmachtbedrijf
  • Kennis van de verzekeringsmarkt

 

 

De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform (zoals dat heet) en uiteraard ook afhankelijk van wat jij belangrijk vindt in de balans tussen werk en privé.

Deze functie is ook op interim basis in te vullen.

 

Kortom, een mooie functie voor de ervaren professional in het  ‘schadevak’.

 

Interesse om verder met elkaar kennis te maken en de mogelijkheden te onderzoeken? Neem dan contact op met Rini Schouten van Schouten Werving en Advies.

MEER INFORMATIE

06 – 53131926 of
info@schoutenwervingenadvies.nl