HOE WE WERKEN

VOOR WERKZOEKENDEN

Wij gaan samen met jou op zoek naar je volgende baan of klus. Dat doen we door ruim aandacht te schenken aan jou en je wensen. Niet alleen opleiding maar ook wie je bent vinden we belangrijk. Daar willen we graag extra aandacht aan geven.

VOOR WERKGEVERS

Voor werkgevers kennen we twee manieren van werken. De meest succesvolle is die waarbij Schouten Werving en Advies opdracht krijgt om gericht voor uw organisatie de juiste kandidaat te vinden. We verzorgen dan samen met u het functieprofiel en de vacaturetekst. Daarna gaan we voor u werven en speuren. Dus adverteren en kandidaten benaderen. Dan voeren wij  gesprekken met kandidaten en geven u vervolgens een advies. In de meeste gevallen zijn wij ook aanwezig bij de kennismakingsgesprekken van u met de kandidaten.

Verder bieden we een uitzendfaciliteit, de mogelijkheid voor detachering en payroll.

Sinds november 2018 hebben wij de mogelijkheid tot het opstellen van een gedragsanalyse (DISC) en van de drijfverenanalyse. Een welkome aanvulling op de advisering rondom werving van personeel. Wij werken samen met HRM Profielen uit Ressen.

MEER INFORMATIE

06 – 53131926 of
info@schoutenwervingenadvies.nl

VOOR ZZP’ERS

Op onze zoektocht naar werk en tijdens onze contacten met werkgevers komen we verschillende verzoeken naar arbeid en inzetbaarheid tegen. De vaak specialistische inzetbaarheid van een ZZP’er kan dan goed passend zijn. Daarom nodigen we ook ZZP’ers uit om met ons samen te werken.

PARTNERS

Afhankelijk van de situatie adviseren we de inzet van partners. Het kan daarbij gaan om loopbaanadviseurs, re-integratiebureaus en juristen. En dat geldt zowel voor werkzoekenden als werkgevers.

SAMEN OP ZOEK NAAR DE JUISTE PLEK EN DE
JUISTE VORM OM JE LOOPBAAN VOORT TE ZETTEN