HET STAPPENPLAN

Onze aanpak is belangrijk voor jou! (en ook voor ons)
Het stappenplan is vooral bedoeld voor degene die op een punt is aangekomen dat het gevoel ontstaan is ‘iets anders te willen’ of ‘vooruit te willen’.

STAP 1: WETEN DAT WE ER ZIJN.

Zo eenvoudig is het wel, jij moet weten dat we je zoeken en wij moeten weten dat jij zoekt. Of te wel, jij vindt ons of wij vinden jou. En dan leggen we contact met elkaar. Telefonisch, per mail of hoe dan ook. We vragen je om je CV aan ons te sturen in het geval dat we dat nog niet hebben.

STAP 2: TELEFONISCH GESPREK OVER JOUW CV EN UITLEG OVER WAT WE VOOR ELKAAR KUNNEN BETEKENEN.

Stap 2 is een telefonisch gesprek. Een gesprek over jouw CV. Wat heb je gedaan, wat niet, en waarom je op zoek bent naar een andere uitdaging? Of te wel begrijpen we jouw CV goed? Wij van onze kant leggen uit wat de reden is van die vragen. Soms brainstormen we al vast wat over de arbeidsmarkt enz. Ook nemen we de harde criteria door die voor jou belangrijk zijn. Soort werk, soort contract, geografische grenzen enz.

MEER INFORMATIE

06 – 53131926 of
info@schoutenwervingenadvies.nl

STAP 3: EEN GESPREK IN PERSOON.

Er komt toch echt een moment waarop het belangrijk is dat we elkaar persoonlijk spreken. We gaan dan verder met stap 2 en gaan over tot de fase die vaak voor verrassingen zorgt: Wie ben je? Wat zijn je waarden? Je sterke punten? Hoe spreken anderen over je? Wat doe je over 5 jaar? Heb je nog andere wensen? Enz. enz. Na dit gesprek weten jij en wij wat je zoekt. Tijd voor de laatste stap.

Zo nodig stellen we voor dat je aanvullende assessments doet. Indien nodig winnen we referenties in (met jouw goedvinden natuurlijk!)

STAP 4: DE MATCH!

En dan is toch echt het moment dat we op zoek gaan naar je nieuwe plek. Dat kan even duren en soms spreken we een overgangsperiode af. Bijvoorbeeld tijdelijk werk, of het handhaven van je huidige baan of klus om zo tijd vrij te maken om ons goed te kunnen oriënteren.

Zijn alle stappen noodzakelijk voor iedere kandidaat? Nee dat in ieder geval niet. Soms bemiddelen we in werk en is de match zo duidelijk dat we snel tot voordracht komen. Maar wil je meer? Dan kan dat.

SAMEN OP ZOEK NAAR DE JUISTE PLEK EN DE
JUISTE VORM OM JE LOOPBAAN VOORT TE ZETTEN